Mitsubishi Heavy Industries Airco

De kwaliteit van een Mitsubishi Airconditioner

Met airconditioner van Mitsubishi Heavy Industries kan het niet mis gaan. Voor zowel particulier als zakelijk bent u bij ons aan het juiste adres. De koelsystemen van Mitsubishi zijn ons meest verkochte producten. Aangezien Mitsubishi al meer dan 80 jaar kwalitatieve airconditioners en warmtepompen ontwikkelt is dat zo gek nog niet.

Vanwege de hoge kwaliteit en goede prijs, weet u dat u met een Mitsubishi altijd goed zit. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van 2.0KW airco’s voor de kleine ruimtes tot en met 7.1KW airco’s voor de grotere ruimtes. Hoe groot of klein uw ruimte ook is, wij helpen u graag!

Onze uitgebreide collectie bieden u een hoog comfort door de fluisterstille werking voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De airco systemen van Mitsubishi Heavy Industries voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit zijn echte klimaatregelaars waardoor u altijd de gewenste temperatuur in uw woning heeft.

Bel (035 2031775) of mail (info@coolpoint.nl) en vraag naar de mogelijkheden.

Heavy Industries SRK–ZS Series

SRK20ZS-W

 

Mitsubishi SRK20ZS-W

    2.0 kW / tot 50M3 / € 1.695,–   

   Binnenunit:

   HxBxD: 29cm x 87cm x 23cm

   Fluisterstil vanaf: 19 dB(A)

   Inclusief installeren en BTW

SRK25ZS-W

 

Mitsubishi SRK25ZS-W

   2.5 kW / tot 65M3 / € 1.795,–

   Binnenunit:

   HxBxD: 29cm x 87cm x 23cm

   Fluisterstil vanaf: 19 dB(A)

   Inclusief installeren en BTW

SRK35ZS-W

 

Mitsubishi SRK35ZS-W

   3.5 kW / tot 90 M3 / € 1.895,–

   Binnenunit:

   HxBxD: 29cm x 87cm x 23cm

   Fluisterstil vanaf: 19 dB(A)

   Inclusief installeren en BTW

SRK50ZS-W

 

Mitsubishi SRK50ZS-W

   5.0 kW / tot 125 M3 / € 2.395,–  

   Binnenunit:

   HxBxD: 29cm x 87cm x 23cm

   Fluisterstil vanaf: 22 dB(A)

   Inclusief installeren en BTW

SRK63ZS-W

 

Mitsubishi Airco SRK63ZS-W

   6.3 kW / tot 160M3 / € 2.995,– 

   Binnenunit:

   HxBxD: 34cm x 120cm x 26cm

   Vanaf: 25 dB(A)

   Inclusief installeren en BTW

SRK71ZS-W

 

Mitsubishi Airco SRK71ZS-W

   7,1 kW / tot 180 M3 / € 3.395,–

   Binnenunit:

   HxBxD: 34cm x 120cm x 26cm

   Vanaf: 25 dB(A)

   Inclusief installeren en BTW

Vraag naar de mogelijkheden en bedrijfstoepassingen.

Mitsubishi heavy industries airco installeren

Voordelen van een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner

Als u een Airconditioner laat installeren wilt u natuurlijk wel zeker weten dat deze zorgt voor de comfort waar u naar op zoek bent. Daarom zetten wij alle voordelen van een Mitsubishi Heavy Industries voor u op een rijtje.

1. Stille werking van de binnenunit

Als u de wandunit aanzet wilt u er uiteraard geen overlast van hebben. Maakt u zich daarover maar geen zorgen. De Mitsubishi airco binnenunit doet zeer geruisloos het werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau vanaf slechts 19 dB(A). De koelsystemen zijn zo stil dat je bijna vergeet dat hij aanstaat.

2. De beste filters in uw Mitsubishi airco

Niet alleen de juiste temperatuur is belangrijk, maar  ook een schone lucht. Gelukkig is dat bij de Mitsubishi geen probleem. De binnenunits zijn namelijk standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden direct uit te de lucht gefilterd, waardoor u een uitstekend schone lucht in uw leef- of werkruimte heeft.

Om er alles aan te doen om ook virussen buiten de deur te houden, kan de Mitsubishi Heavy Industries uitgebreid worden met een ingebouwde UV-C-Lucht desinfectie systeem, waardoor de ruimte wordt gezuiverd van virussen.

(Tekst gaat verder onder video)

3. Energiezuinige airconditioner

Om ervoor te zorgen dat u niet een te hoge energie rekening krijgt, zijn alle Mitsubishi Heavy Industries systemen minimaal voorzien van energielabel A++. Hiermee bent u verzekerd van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat.

4. De comfort van een Mitsubishi

Mitsubishi levert u gegarandeerd comfort. Hiermee creëert u het gehele jaar een perfect binnenklimaat. Naast het koelen van uw woonruimte kun u de ruimte ook verwarmen. Uw airconditioner is niet alleen in staat om te koelen, maar deze is het hele jaar door een echte klimaatregelaar. Zo heeft u altijd de gewenste temperatuur in uw woning.

5. De airco’s zijn duurzaam

De Mitsubishi Heavy Industries airco’s hebben zichzelf in uiteenlopende situaties bewezen. De klimaatsystemen zijn zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk. Ze worden op een milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact mogelijk gemaakt waardoor er minder materialen nodig zijn. Ook wordt er met milieuvriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de materialen gerecycled kunnen worden.

Mitsubishi airco wifi module

Wilt u een Mitsubishi installeren met wifi module? Dat kan! Standaard zit er geen Wifi module in de Mitsubishi, maar wel is het mogelijk dat deze geïnstalleerd wordt in uw binnenunit. Zo kunt u eenvoudig uw airconditioner besturen via uw mobiel of tablet.

Mitsubishi airco installeren

Bent u overtuigd en wilt u een Mitsubishi Airco kopen en laten installeren? Vraag dan snel uw offerte aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u liever een ander merk? Bekijk dan snel al onze merken.

LG airco logo
Daikin airco logo