Airco kopen en laten installeren

Airco kopen inclusief montage

Wilt u een airconditioner kopen? Wij helpen u graag. Op onze website leest u over alle voordelen van het aanschaffen van een airconditioner. U leest op deze pagina meer over het kopen en laten installeren van een koelsysteem in uw woning.

Wij verkopen uitsluitend A-merken van LG, Mitsubishi en Daikin. Daarnaast zijn wij F-gassen gecertificeerd, wat verplicht is gesteld vanuit de overheid. Zo bent u verzekerd van de juiste plaatsing van uw airconditioning systeem

De koelsystemen die wij leveren kunnen zowel kleine ruimtes van 50M3 als grotere ruimtes tot wel 180M3 verkoelen en verwarmen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op of vraag vandaag nog een offerte aan.

Wat kost een Airco?

Voor advies of een vrijblijvende offerte kan je direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en bespreken de mogelijkheden voor het installeren van een airco bij u in huis of op kantoor.

Vraag snel uw offerte aan!

Onze A-merken Airconditioners

Vraag naar de mogelijkheden en bedrijfstoepassingen.

Soorten Airco systemen voor uw woning

Bij Coolpoint zit u goed als u een airco wilt kopen. Voor Split units en multi-split unit wandmodellen adviseren wij u graag. Onze A-merken zijn geschikt voor iedere locatie en iedere ruimte. Op één buitenunit kunnen meerdere binnenunits worden aangesloten

Wat voor soort airco geschikt is voor uw woning hangt van een aantal factoren af. Zo denken wij graag met u mee over onder andere:

 • De ruimte waar de airco komt te hangen
 • De benodigde koelcapaciteit
 • Het wegwerken van de binnen- en buitenunit
 • Eventuele reparatie en onderhoud

Wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Airco kopen voor thuis of op kantoor

Tijdens de warme maanden in het jaar is het erg aangenaam om een Airco in huis te hebben. Een airconditioner voor thuis is ideaal voor een aangenamere temperatuur in de zomermaanden. Zo kunt u lekker thuis werken zonder dat het te warm wordt.

Voor in uw slaapkamer, woonkamer, eetkamer, keuken of in meerdere ruimtes, onze systemen zijn uitermate geschikt voor het koelen van uw leefruimte. Wilt u een airco installeren in bestaande woning dan is dat ook geen probleem. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk eens onze airco systemen van Mitsubishi, Daikin of LG

Waarom kiezen voor airco in huis?

Er wordt vaak gedacht dat een airco een energievreter is, maar dat is al lang niet meer het geval. De nieuwste airco’s hebben een uitstekend energielabel. Bovendien verwarmen ze een kamer heel efficiënt waardoor u zelfs op de energiekosten kan besparen!

 

De belangrijkste voordelen van een airco:

   • De airco zorgt voor een fijne verkoeling.
   • De wandmodellen kunnen uw ruimtes ook verwarmen.
   • Het verwarmen van uw woning gebeurt heel efficiënt waardoor uw energierekening wordt verminderd!
   • Met de ingebouwde luchtfilters verbeterd de luchtkwaliteit van uw woning.
   • Het verhoogt uw wooncomfort.
   • Onze airco’s hebben een lange levensduur.
Airco kopen voor in de woonkamer

Single split unit of multi split unit?

Naast de keuze voor het merk van de airco, heeft u ook de keuze in het aantal binnenunits dat u wilt laten installeren. Zo kunt u in verschillende ruimtes van uw huis een airco split unit plaatsen.

De single split modellen zijn zeer geschikt voor het verwarmen of verkoelen van 1 ruimte. Voor het koelen van meerdere ruimtes in uw huis kiest u voor een multi split airco. Wij adviseren u graag over de installatie en benodigde capaciteit in uw woning.

Wegwerken van de airco

Onze vaste airconditioners bestaan uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit kan in elke kamer van uw huis geïnstalleerd worden en ook over het plaatsen van de buitenunit denken we graag met u mee. Wilt u de buitenunit netjes weggewerkt hebben op het dak, aan de buitenmuur of in de tuin? Geen probleem!

Samen met u bekijken we hoe we dit zo netjes mogelijk kunnen plaatsen en monteren voor de beste werking en mooiste look van de koelsystemen.

Duurzaam verwarmen van uw woning

Uw huis verwarmen met een airco? Ja dat kan ook! Naast koelen kunnen airco’s tegenwoordig ook uw woning verwarmen. Uitstekend om tijdens de koude wintermaanden eens de airco aan te zetten in plaats van de kachel. Wat veel mensen niet weten is dat uw ruimte op deze manier verwarmen een heel rendabel alternatief is voor een woning verwarmen met een kachel en CV ketel.

Door uw huis te verwarmen met een airconditioner heeft u het in de winter lekker warm én bespaart u op uw gasrekening.

Heeft u zonnepanelen? Dan wordt het verwarmen van uw woning nóg duurzamer. 

Onze airco’s kunnen:

 • Koelen
 • Verwarmen
 • Ventileren
airconditioner installeren met zonnepanelen
airco kopen en laten installeren LG
airco installeren in bestaande woning

Airconditioner installatie op maat

Wilt u een airco kopen en laten plaatsen in uw woning?

Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in het adviseren en installeren van airco systemen, is geen klus ons te vreemd. Wij weten als geen ander dat elke ruimte en elk systeem een installatie op maat vraagt. Dit maatwerk is onze specialiteit en daarom denken wij graag met u mee. Over het onderhouden van de airconditioner adviseren wij u ook graag.

Kijk voor meer informatie over onze airco installatie op onze informatiepagina

Airco laten plaatsen door F-gassen gecertificeerde monteurs

Als u bij ons een Airco koopt wordt deze door vakkundige en gecertificeerde monteurs geïnstalleerd.

Wilt u liever zelf de airco installeren in bestaande woning of nieuwbouw woning? Dat is wettelijk gezien niet mogelijk.

De airco systemen die wij verkopen dienen door F-gassen gecertificeerde monteurs geïnstalleerd te worden. Wij zorgen ervoor dat deze in werking wordt gesteld en helpen u graag met al uw vragen. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Doordat het plaatsen van de buitenunit en binnenunit een specialistische klus is mag je de airco niet zelf installeren. 

Met meer dan 20 jaar ervaring zit u goed bij Coolpoint. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op het installeren van de airconditioner. Samen met u kijken we naar een op maat gemaakte oplossing voor de juiste installatie van de binnenunit en buitenunit.

Kosten airco laten plaatsen

Hoeveel de kosten zijn van een airco laten installeren hangt af van het merk en in welke ruimte u deze geïnstalleerd wilt hebben. De prijzen die op onze site vermeld staan zijn inclusief installatie. Voor de meeste installaties geldt voor deze prijs dat de airco geplaatst worden binnen 4 uur. U kunt bij ons de airco kopen en laten installeren door F-gassen gecertificeerde en ervaren monteurs.

Het montage team van Coolpoint bestaat uit ervaren, deskundige airco specialisten. Zij zorgen voor de juiste installatie die past bij uw situatie. Dus wilt u een airco kopen inclusief montage? Kies Coolpoint!

Kijk voor meer informatie en eventuele extra kosten op de informatie pagina

 

Airco installatie in slaapkamer

De voordelen van een Airconditioner

Een airco kopen en laten installeren kent vele voordelen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste merk en model. Hieronder zetten wij voor u de belangrijkste voordelen van onze airco systemen nogmaals op een rijtje:

  • Lage energiekosten door energielabel A++ of A+++
  • Stille werking van de airco vanaf 19Db(A)
  • Zowel koelen in de zomer als verwarmen in de winter
  • Zorgt voor schone gefilterde lucht in huis
  • De airco gaat jarenlang mee met de juiste onderhoud
  • Maakt het wonen en werken een stuk aangenamer

Airco aanschaffen?

Wilt u een airco kopen en laten installeren door Coolpoint? Wij adviseren u graag.

Voor uw specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan

Mitsubishi heavy industries logo
Daikin airco logo
LG airco logo