Airco installatie Mijdrecht

Airco Mijdrecht

Voor een comfortabel huis in de zomermaanden kiest u voor een airconditioner van Coolpoint. Wij verkopen alleen de beste merken en komen graag bij u langs in Mijdrecht. Wij helpen u met het uitzoeken van de airconditioner die bij u past. Wat uw woon- of werksituatie ook is, wij denken met u mee. 

Op onze website informeren wij u graag over onze A-merken, zoals Mitsubishi, Daikin en LG.

Offerte aanvragen Mijdrecht

Voor advies of een vrijblijvende offerte kan je direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en bespreken de mogelijkheden voor het installeren van een airco.

Vraag snel uw offerte aan!

“Zeer professioneel team, dat met de juiste kennis adviseert en supernetjes de airco-units in onze woning geinstalleerd heeft. Vriendelijke, complete uitleg van de bediening. Werken netjes, alles schoon achtergelaten. Wij zijn heel tevreden over deze firma!!”

Google Review

F-gassen gecertificeerde Airco installatie Mijdrecht

Wilt u verzekerd zijn van een goede service en een ervaren montage in Mijdrecht? Dan kiest u voor Coolpoint!

Wij zijn F-gassen gecertificeerd. Zo bent u  verzekerd van de beste installatie van uw koelsysteem. De installatie is een specialistische klus dat vraag om ervaren monteurs. Om ervoor te zorgen dat alles netjes in werking wordt gesteld is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren installatie bedrijf bij u in Mijdrecht.

Kosten airco plaatsen Mijdrecht

De kosten van het plaatsen is afhankelijk van uw wensen en keuze voor het merk en model. Als u in meerdere ruimtes een systeem wilt laten plaatsen komt er meer werk bij kijken dan als het om 1 ruimte gaat. Voor de prijzen van onze merken kijkt u op onze airco pagina’s.

Voor uw specifieke wensen denken wij graag met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom Coolpoint in Mijdrecht?

Wilt u een airco laten installeren in Mijdrecht?. Het is goed om te weten wat er precies bij komt kijken. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat een installatie betekend voor u en uw woning. De belangrijkste voordelen om te kiezen voor Coolpoint Mijdrecht:

    • F-gassen gecertificeerd; Wettelijk verplicht en zo bent u verzekerd van de beste installatie in Mijdrecht
    • Persoonlijk advies; Geen installatie is hetzelfde en daarom denken wij graag met u mee over uw wensen.
    • Onderhoud; Naast het plaatsen van de airco bent u ook verzekerd van de juiste onderhoud
    • Reparatie; Mocht er onverhoopt iets mis gaan staan wij voor u klaar.

Bent u nog niet overtuigd van onze expertise? Bekijk wat andere over ons schrijven op Google Review

F-gassen gecertificeerd

Advies op maat

Meer dan 20 jaar ervaring

Airco onderhoud Mijdrecht

Naast het plaatsen helpen wij u ook graag met het onderhouden van uw koelsysteem. Een aantal onderhoudstaken kunt u zelf doen en wij leggen deze graag voor u uit. Een aantal andere zaken zijn echter goed om te laten doen door een professional.

Wilt u weten wat er bij het onderhouden komt kijken? Neem dan direct contact met ons op