Airco installatie Lisse

Airco Lisse

Bent u op zoek naar een professionele airco installateur in Lisse? Dan bent u bij Coolpoint aan het juiste adres. Het kiezen van de juiste airco in Lisse kan een uitdaging zijn. Wij adviseren u graag over onze modellen, de benodigde capaciteit en het laten plaatsen van de airco in uw woning. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe het is om een airco te plaatsen.

Op onze website informeren wij u graag over onze A-merken, zoals Mitsubishi, Daikin en LG.

Offerte aanvraag Lisse

Voor advies of een vrijblijvende offerte kan je direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en bespreken de mogelijkheden voor het installeren van een airco.

Vraag snel uw offerte aan!

“De mannen van Coolpoint hebben echt vakwerk afgeleverd. Ze zijn flexibel, werken netjes, komen op tijd en bieden alles ook nog eens tegen een scherpe prijs aan. Ze werken alleen met de beste merken, zijn gecertificeerd en je krijgt als klant nette garantie. Dankzij Coolpoint hebben wij het in de zomer koel en in de winter lekker warm. Ik kan iedereen Coolpoint aanraden!”

Google Review

Ervaren airco monteur Lisse

Wilt u verzekerd zijn van een goede service en een ervaren montage in Lisse? Wij komen graag bij u langs.

Coolpoint is F-gassen gecertificeerd. Dit is niet alleen wettelijk verplicht, maar zo bent u ook verzekerd van de beste installatie van uw airco. Het installeren van een buiten- en binnenunit is geen eenvoudige klus. Om ervoor te zorgen dat alles netjes wordt weggewerkt is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren installatie bedrijf bij u in de buurt in Lisse.

Wij denken graag met u mee.

Kosten airco plaatsen Lisse

De kosten van het plaatsen is afhankelijk van het model en wensen van uw installatie. Als u in meerdere ruimtes een systeem wilt laten plaatsen komt er meer werk bij kijken dan als het om 1 ruimte gaat. Voor de prijzen van onze merken kijkt u op onze airco pagina’s.

Voor uw specifieke wensen denken wij graag met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom Coolpoint in Lisse?

Wilt u een airco laten installeren in Lisse, dan heeft u de keuze uit veel verschillende modellen. Het is daarnaast ook belangrijk om te kiezen voor een ervaren een gecertificeerd installatie bedrijf. Daarom kiest u Coolpoint. De belangrijkste voordelen om te kiezen voor Coolpoint Lisse:

    • F-gassen gecertificeerd; Wettelijk verplicht en zo bent u verzekerd van de beste installatie in Lisse
    • Persoonlijk advies; Geen installatie is hetzelfde en daarom denken wij graag met u mee over uw wensen.
    • Onderhoud; Naast het plaatsen van de airco bent u ook verzekerd van de juiste onderhoud
    • Reparatie; Mocht er onverhoopt iets mis gaan staan wij voor u klaar.

 Bent u nog niet overtuigd van onze expertise? Bekijk wat andere over ons schrijven op Google Review

F-gassen gecertificeerd

Advies op maat

Meer dan 20 jaar ervaring

Airco onderhoud Lisse

Nadat u een airco heeft laten plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met airco onderhoud. Dit zorgt ervoor dat uw airco langer mee gaat en goed en zuinig blijft werken. 

Ook bij ons bent u aan het juist adres voor het onderhouden van uw koelsystemen. Een aantal onderhoudstaken kunt u zelf doen en wij leggen deze graag voor u uit. Een aantal andere zaken zijn echter goed om te laten doen door een professional. 

Wilt u weten wat er bij het onderhouden komt kijken? Neem dan direct contact met ons op