Airco installatie Hilversum

Airco Hilversum

Bent u op zoek naar een professionele airco installateur in Hilversum? Dan bent u bij Coolpoint aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste airco voor uw woning of kantoorpand. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe het is om een airco te plaatsen. Wij verkopen alleen de beste koelsystemen en wij komen graag bij u langs in Hilversum.

Op onze website informeren wij u graag over onze A-merken, zoals Mitsubishi, Daikin en LG.

Offerte aanvragen Hilversum

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar advies of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!

Vraag snel uw offerte aan!

“Alles verliep zeer vlot. Deskundige uitleg gehad en mee gedacht wat het beste bij ons huis paste. Omdat we op meerdere kamers een installatie wilde hebben werd er een advies gegeven die we hebben aangenomen en wat voor ons perfect uitgepakt heeft. De monteurs zijn vriendelijk en hebben ook met ze gelachen. De vriendelijkheid, deskundigheid en kwaliteit van dit bedrijf maakt het 100% een aanrader.”

Google Review

Professionele en ervaren installatie in Hilversum

Als u op zoek bent naar een professioneel installatie bedrijf in Hilversum dan zit u bij Coolpoint goed. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en helpen u graag verder. Ook zijn wij F-gassen gecertificeerd. Dit is niet alleen wettelijk verplicht, maar zo bent u ook verzekerd van de beste installatie van uw airco.

Onze monteurs zijn zeer vakkundig en weten de juiste oplossing te vinden voor uw woning. Het is niet verwonderlijk dat zoveel mensen de installatie aan ons toevertrouwen. 

Prijs airco Hilversum

De prijs van een airco installatie in Hilversum is afhankelijk van uw specifieke wensen. Op deze website ziet u de prijzen inclusief standaard installatie. Wilt u weten hoeveel capaciteit u nodig heeft in uw woning? Onze specialisten bekijken uw aanvraag en maken een op maat gemaakt plan. Voor de prijzen van onze merken kijkt u op onze airco pagina’s.

Voor uw specifieke wensen neemt u vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom Coolpoint in Hilversum?

Wilt u een airco laten installeren in Hilversum? Dan kiest u Coolpoint Airconditioning! De belangrijkste voordelen om te kiezen voor Coolpoint Hilversum:

    • F-gassen gecertificeerd; Wettelijk verplicht en zo bent u verzekerd van de beste installatie in Hilversum
    • Persoonlijk advies; Geen installatie is hetzelfde en daarom denken wij graag met u mee over uw wensen.
    • Onderhoud; Naast het plaatsen van de airco bent u ook verzekerd van de juiste onderhoud
    • Reparatie; Mocht er onverhoopt iets mis gaan staan wij voor u klaar.

Bent u nog niet overtuigd van onze expertise? Bekijk wat andere over ons schrijven op Google Review

F-gassen gecertificeerd

Advies op maat

Meer dan 20 jaar ervaring

Airco onderhoud Hilversum

Naast het laten plaatsen moet u ook rekening houden met het onderhouden van uw koelsysteem. Het goed onderhouden zorgt voor een langere en zuinigere levensduur van uw apparaat.

Ook bij ons bent u aan het juist adres voor het onderhouden van uw koelsystemen. Een aantal onderhoudstaken kunt u zelf doen en wij leggen deze graag voor u uit. Een aantal andere zaken zijn echter goed om te laten doen door een professional.

Wilt u weten wat er bij het onderhouden komt kijken? Neem dan direct contact met ons op