Airco Weesp

Airco installatie Weesp

Bent u op zoek naar een airco om er in de zomer koeltjes bij te zitten? Dan komt Coolpoint graag bij u langs in Weesp. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van koelsystemen. Een airco is ideaal. Je kunt er in de zomers mee koelen en in de winter mee verwarmen.  

Op onze website informeren wij u graag over onze A-merken, zoals Mitsubishi, Daikin en LG.

Offerte aanvragen Weesp

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar advies of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag! 

Vraag snel uw offerte aan!

Kennis van zaken, goed advies en vakkundige plaatsing van onze airco. Kwam alle afspraken goed na en was ook in de communicatie prettig. Top!

Google Review

Professionele en ervaren installatie in Weesp

Als u op zoek bent naar een professioneel installatie bedrijf in Weesp dan zit u bij Coolpoint goed. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en helpen u graag verder. Ook zijn wij F-gassen gecertificeerd. Dit is niet alleen wettelijk verplicht, maar zo bent u ook verzekerd van de beste installatie van uw airco.

Onze monteurs zijn zeer vakkundig en weten de juiste oplossing te vinden voor uw woning. Het is niet verwonderlijk dat zoveel mensen de installatie aan ons toevertrouwen.

Prijs airco Weesp

De prijs van een airco installatie in Weesp is afhankelijk van uw specifieke wensen. Op deze website ziet u de prijzen inclusief standaard installatie. Wilt u weten hoeveel capaciteit u nodig heeft in uw woning? Onze specialisten bekijken uw aanvraag en maken een op maat gemaakt plan. Voor de prijzen van onze merken kijkt u op onze airco pagina’s.

Voor uw specifieke wensen neemt u vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom Coolpoint in Weesp?

Wilt u een airco laten installeren in Weesp? Dan kiest u Coolpoint Airconditioning! De belangrijkste voordelen om te kiezen voor Coolpoint:

    • F-gassen gecertificeerd; Wettelijk verplicht en zo bent u verzekerd van de beste installatie in Weesp
    • Persoonlijk advies; Geen installatie is hetzelfde en daarom denken wij graag met u mee over uw wensen.
    • Onderhoud; Naast het plaatsen van de airco bent u ook verzekerd van de juiste onderhoud
    • Reparatie; Mocht er onverhoopt iets mis gaan staan wij voor u klaar.

Bent u nog niet overtuigd van onze expertise? Bekijk wat andere over ons schrijven op Google Review

F-gassen gecertificeerd

Advies op maat

Meer dan 20 jaar ervaring

Airco onderhoud Weesp

Naast het laten plaatsen moet u ook rekening houden met het onderhouden van uw koelsysteem. Het goed onderhouden zorgt voor een langere en zuinigere levensduur van uw apparaat.

Ook bij ons bent u aan het juist adres voor het onderhouden van uw koelsystemen. Een aantal onderhoudstaken kunt u zelf doen en wij leggen deze graag voor u uit. Een aantal andere zaken zijn echter goed om te laten doen door een professional.

Wilt u weten wat er bij het onderhouden komt kijken? Neem dan direct contact met ons op