Airco Bussum: Installatie & onderhoud

Airco Bussum

Coolpoint is dé specialist in airco installatie in Bussum en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Het kiezen van de juiste installateur in Bussum kan een uitdaging zijn. Wij adviseren u graag over onze modellen, de benodigde capaciteit en het laten plaatsen van de airco in uw woning. 

Op onze website informeren wij u graag over onze A-merken, zoals Mitsubishi, Daikin en LG.

Offerte aanvraag Bussum

Voor advies of een vrijblijvende offerte kan je direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en bespreken de mogelijkheden voor het installeren van een airco bij u in Bussum

Vraag snel uw offerte aan!

“Super aardige vakman, top gemonteerde airco! Ik zou ze indien nodig zeker weer bellen.”

Google Review

Ervaren airco monteur in Bussum

Het installeren van een airconditioner is een specialistische klus die u niet zelf mag uitvoeren. Met onze jaren ervaring komen we graag bij u langs. Daarnaast zijn wij F-gassen gecertificeerd, wat verplicht wordt gesteld door de overheid. Bent u woonachtig in Bussum en omstreken? Dan adviseren wij u graag over het installatie proces. Verder helpen wij u graag met het uitkiezen van het juiste merk en model airconditioner geschikt voor uw woning. 

Kosten airco plaatsen Bussum

De kosten van het plaatsen is afhankelijk van het model en wensen van uw installatie. Als u in meerdere ruimtes een systeem wilt laten plaatsen komt er meer werk bij kijken dan als het om 1 ruimte gaat. Voor de prijzen van onze merken kijkt u op onze airco pagina’s.

Voor uw specifieke wensen denken wij graag met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom voor Coolpoint in Bussum kiezen?

Wilt u een airco laten installeren in Bussum? Het is dan belangrijk om te kiezen voor een ervaren een gecertificeerd installatie bedrijf. Daarom kiest u Coolpoint. De belangrijkste voordelen om te kiezen voor onze dienstverlening:

    • F-gassen gecertificeerd; Wettelijk verplicht en zo bent u verzekerd van de beste installatie in Bussum
    • Persoonlijk advies; Geen installatie is hetzelfde en daarom denken wij graag met u mee over uw wensen.
    • Onderhoud; Naast het plaatsen van de airco bent u ook verzekerd van de juiste onderhoud
    • Reparatie; Mocht er onverhoopt iets mis gaan staan wij voor u klaar.

Bent u nog niet overtuigd van onze expertise? Bekijk wat andere over ons schrijven op Google Review

F-gassen gecertificeerd

Advies op maat

Meer dan 20 jaar ervaring

Airco onderhoud Bussum

Wij komen uit de regio en dat merkt u. Nadat u een airco heeft laten plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met airco onderhoud. Dit zorgt er namelijk voor dat uw airco langer mee gaat en goed en zuinig blijft werken. Door te kiezen voor een installateur uit de regio weet u zeker dat u de beste service krijgt.

Ook bij ons bent u aan het juist adres voor het onderhouden van uw koelsystemen. Een aantal onderhoudstaken kunt u zelf uitvoeren en wij leggen deze graag voor u uit. Een aantal andere zaken zijn goed om te laten doen door een professional.

Wilt u weten wat er bij het onderhouden komt kijken? Neem dan direct contact met ons op.